Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!
Cześć dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie o firmie BWE ze Świdnicy. Czy to jest posrednictwo pracy? Bo wyczytałam, że pomagają w załatwieniu w Niemczech m...
Strony: 1
Cześć dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie o firmie BWE ze Świdnicy. Czy to jest posrednictwo pracy? Bo wyczytałam, że pomagają w załatwieniu w Niemczech m.in. mieszkania czy dodatku rodzinnego. I nawet całe rodziny wysyłają. Czy znacie chociaż kogoś kto na takich zasadach wyjeżdżał? Interesuje mnie też to, czy ktoś już decydował się na wyjazd z kimś, np mężem, siostrą lub kimś znajomym i jak to wygląda w praktyce? Ile biora prowizji?
W ogóle nie ma nigdzie opinii o tej firmie! Sprawdzałam własnie i nic nie umiem znaleźć. Nie znam zadnej opiekunki, która wyjeżdżałaby z BWE, ale szwagier znajomej chyba pracował u nich. Tyle że pracował jako elektryk. Wydaje mi sie, że ta firma jest tylko pośrednikiem, bo z tego co pamietam, to starali się potem o świadczenia rodzinne. Także wychodzi na to, że na niemieckich zasadach musiał pracować, tzn. podatki do niemieckiej kasy szły. A czy musiał do tego zakładać własną działalność to nie mam pojęcia, chyba nie, ale to nie na 100%.
rosita napisał:
Cześć dziewczyny. Bardzo proszę Was o opinie o firmie BWE ze Świdnicy. Czy to jest posrednictwo pracy? Bo wyczytałam, że pomagają w załatwieniu w Niemczech m.in. mieszkania czy dodatku rodzinnego. I nawet całe rodziny wysyłają. Czy znacie chociaż kogoś kto na takich zasadach wyjeżdżał? Interesuje mnie też to, czy ktoś już decydował się na wyjazd z kimś, np mężem, siostrą lub kimś znajomym i jak to wygląda w praktyce? Ile biora prowizji?
oj! byłabym OSTROZNA! To biuro mi sie nie podobywa
Walter61 napisał:
rosita napisał:
Czemu bylabys otsrozna???uzasadnij to
bzdura,nic nie załatwiają,jest tyle innych solidnych firm,a z BWE daj sobie spokoj
Lilianna napisał:
Walter61 napisał:
rosita napisał:
wwwCzemu bylabys otsrozna???uzasadnij to
Firma oszust, działa nielegalnie, omijajcie ta firme z daleka, nie moze was zatrudniac na polskich warunkach
Reklama
Strony: 1
Polska telewizja w internecie - Podaję wam link do odbioru telewizji polskiej za darmo http://www.telewizjada.net/ :)
Księgarnia polska w uk - Obecnie pracuję jako opiekunka w UK i chciałabym dla zabicia czasu zakupić sobie kilka książek. Czy funkcjonuje jakaś księgarnia w UK z polskimi ksiązkami?
Praca dla opiekunek- cała Polska - Koszalin/ Słupsk/ Warszawa/ Włocławek/ Kraków: Legalna praca dorywcza dla opiekunki, polegająca na wsparciu starszej osoby w codziennych czynnościach tj...
Praca dla opiekunek- cała Polska - Legalna praca dorywcza dla opiekunki, polegająca na wsparciu starszej osoby w codziennych czynnościach tj...
Przejazd na trasie Polska-Niemcy-Polska pod dom - Firma transportowa Twój Bus oferuje przewóz osób i paczek na trasie Polska-Niemcy-Holandia-Belgia. Za granicą ZAWOZIMY osoby i paczki POD WSKAZANY ADRES...