Prosze o opinie. Pozdrawiam El
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Prosze o opinie.
Pozdrawiam
El
Agencja warta polecenia.Płatnosci na czas.Umowa to 2 kartki A4.
Mobilna czy Ty zartujesz? Na ich stronie nawet stacjonarnego numeru nie uswiadczysz .
i to lubie najbardziej, wiem ze nic nie wiem haha
Nie zartuje. Nie przeszkadzało mi to ze nie maja biura za grube pieniadze i rzeszy pracownic.Moze dlatego ma tam zlecenia i za 1400 na raczkę.
Stacjonarnego nie maja , ale tę komórkę Pani Marta zawsze odbierała na czas.
Pracowałam z ta agencja.I byłam zadowolona, Nie będę pisać paszkwili na solidna agencję.
Kto chce niech wierzy, a kto nie to nie.
Odpowiedziałam na pytanie.
Jak komuś zalezy na biurze z 5o stacjonarnymi polecam Promedikę Pronobel , Aterimę.
Mają piekne biura i mnóstwo telefonów , a przy nich samych laików i ignorantów.
Umowy na bank beda miały 20 stron i 30 aneksów z malej litery.
Ostatnio edytowany przez mobilna (2016-01-02 14:16:41)
mobilna napisał:
Nie zartuje. Nie przeszkadzało mi to ze nie maja biura za grube pieniadze i rzeszy pracownic.Moze dlatego ma tam zlecenia i za 1400 na raczkę.
Pracowałam z ta agencja.I byłam zadowolona, Nie będę pisać paszkwili na solidna agencję.
Jak komuś zalezy na biurze z 5o stacjonarnymi polecam Promedikę Pronobel , Aterimę.
Umowy na bank beda miały 20 stron i 30 aneksów z malej litery.
Dzieki Moblina, byc moze aplikuje jako do kolejnej...
mam depresjeeee, niech mnie ktos przyutuli! chlip ;(
od nowa ta zabawa....
Chodż w me ramiona duszyczko. Nie płakaj.
Będzie dobrze.
Pamiętaj że życie się toczy jak gówno na kole , raz jest do góry a raz na dole.
Elizabeth68 napisał:
mobilna napisał:
Umowy na bank beda miały 20 stron i 30 aneksów z malej litery.Dzieki Moblina, byc moze aplikuje jako do kolejnej...
od nowa ta zabawa....
Elisabeth, przestań się mazgaić. Z Nowym Rokiem, nowym krokiem. Prędziutko mi się usmiechaj i zacznij mysleć pozytywnie. Na spacer długi idź albo co? Jeszcze święta noworoczne są. Od poniedziałku telefon się rozdzwoni. Będziesz przebierać w ofertach jak w ulęgałkach. No migusiem depresje przeganiaj, ino prędko
mobilna napisał:
Chodż w me ramiona duszyczko. Nie płakaj.
Będzie dobrze.
Pamiętaj że życie się toczy jak gówno na kole , raz jest do góry a raz na dole.
Tja...pocieszajace:) hehe
simona1961 napisał:
Elizabeth68 napisał:
mobilna napisał:
Umowy na bank beda miały 20 stron i 30 aneksów z malej litery.Dzieki Moblina, byc moze aplikuje jako do kolejnej...
od nowa ta zabawa....Elisabeth, przestań się mazgaić. Z Nowym Rokiem, nowym krokiem. Prędziutko mi się usmiechaj i zacznij mysleć pozytywnie. Na spacer długi idź albo co? Jeszcze święta noworoczne są. Od poniedziałku telefon się rozdzwoni. Będziesz przebierać w ofertach jak w ulęgałkach. No migusiem depresje przeganiaj, ino prędko
Spacer? wiesz jak pizdzi? hehe
Jakbym dala ogloszenie na Poloniuszu to fon mialabym czerwony haha
Pozdrawiam
El
Elizabeth68 napisał:
Spacer? wiesz jak pizdzi?
hehe
Jakbym dala ogloszenie na Poloniuszu to fon mialabym czerwony haha
PozdrawiamEl
U mnie także, o mało mi fajki z ust nie wywiało. Co do Poloniusza - to przysyłają mi wsio. Jedna agencja to mi się podoba (robiłem dla nich). ....Jak nic akurat nie mieli ciekawego, to szefowa z innej szuflady wyciąga teczki z pracami na czarno - bez żadnego "odpału". Teraz jednak chcą wyłącznie Gewerbe jak nie masz to ci załatwią. Podejrzewam, że ta druga teczka wciąż istnieje
Elizabeth68 ja też przytulam Cie mocno w nowym roku. A ja chętnie zadzwonię sprawdzę agencję, co dają
marjanek42 napisał:
Elizabeth68 ja też przytulam Cie mocno w nowym roku. A ja chętnie zadzwonię sprawdzę agencję, co dają
odprzytulam:)
Ktoś z forum z nimi obecnie pracuje?może być odpowiedź na priv elammm@poczta.onet.pl
Elizabeth68 napisał:
Ktoś z forum z nimi obecnie pracuje?może być odpowiedź na priv elammm@poczta.onet.pl
Ja dla nich pracowałam w zeszłym roku latem.
mobilna napisał:
Elizabeth68 napisał:
Ja dla nich pracowałam w zeszłym roku latem.
Mnie chodzi o teraz 😊 ale dzięki
Firma juz nie istnieje .
Reklama
Strony: 1
Jakie są Wasze motywacje do wykonywania tej pracy ? - Jestem ciekawa czy ktoś chce się podzielić swoimi motywacjami. Jestem chyba dość dobra w tym co robię, znam się nieco na opiece, pracuję już trochę, ale robię to wyłącznie dla kasy, nie czerpię z tego żadnej satysfakcji...
CZY MASZ WŁASNĄ METODĘ RELAKSU I ODPOCZYKU PO PRACY? - Większość z nas już wie jak wygląda praca opiekunki. Na ogół jest dość mocno wyczerpująca psychicznie i fizycznie...
Jak wygląda Boże Narodzenie Opiekunki/Opiekuna w pracy? - Czy przygotowujecie polskie dania wigilijne? Czy rodziny niemieckie szanują naszą tradycję wigilijną? Jak obchodzą święta Bożego Narodzenia PDP w Niemczech, w różnych regionach? A może przygotowujecie dla siebie osobno i dla PDP jej dania świąteczne? Podzielcie się, proszę swoimi doświadczeniami oraz menu świątecznym.
Agencja - Hej, znacie agencję Opieka Portus? Słyszałam o niej wiele dobrego i planuję wyjechać w październiku i chcę usłyszeć jakieś Wasze doświadczenia.
Prezent dla koleżanki z pracy - Czy macie pomysły na prezent dla kolezanki z pracy? Zastanawiam się nad torebką bo wiem, ze chciałaby dostać...