Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!
Witam drogie Opiekunki, Czy któraś z Was miała może styczność z firmą Biuro Usług Finansowych "ADJO" Sikorski Adam? Dzisiaj się ze mną kontaktowali, niby warunki mają fajne, oferta niby też fajna ale kurcze nie mogę znaleźć o nich żadnej opinii...
Strony: 1
Witam drogie Opiekunki,
Czy któraś z Was miała może styczność z firmą Biuro Usług Finansowych
"ADJO" Sikorski Adam?
Dzisiaj się ze mną kontaktowali, niby warunki mają fajne, oferta niby też fajna ale kurcze nie mogę znaleźć o nich żadnej opinii. Nie wiem czy płacą w terminie, czy faktycznie opłacają składki tak jak obiecują.
Za każdą opinię będę bardzo wdzięczna.
panna_baranna napisał:
Witam drogie Opiekunki,
Czy któraś z Was miała może styczność z firmą Biuro Usług Finansowych
"ADJO" Sikorski Adam?
Dzisiaj się ze mną kontaktowali, niby warunki mają fajne, oferta niby też fajna ale kurcze nie mogę znaleźć o nich żadnej opinii. Nie wiem czy płacą w terminie, czy faktycznie opłacają składki tak jak obiecują.
Za każdą opinię będę bardzo wdzięczna.
Nie znam, ale zadzwoń , poytaj , co Ci szkodzi.
Ostatnio edytowany przez ..?eto (2015-07-31 15:30:04)
dzięki ale stronę już widziałam.... i generalnie nie o to mi chodzi a o jakieś bardziej konkretne informacje o firmie.
Witam
Moja przyjaciółka jeździ od nich, ja zamierzam od października. Płacą na czas, składki odprowadzają od 4 tys., kartę A1 i Ekuz wyrobili jej błyskawicznie. Jest bardzo zadowolona dlatego ja też podpiszę z nimi umowę ale dopiero w październiku.
joanna 77 napisał:
Witam
Moja przyjaciółka jeździ od nich, ja zamierzam od października. Płacą na czas, składki odprowadzają od 4 tys., kartę A1 i Ekuz wyrobili jej błyskawicznie. Jest bardzo zadowolona dlatego ja też podpiszę z nimi umowę ale dopiero w październiku.
A ile płacą? Bo to chyba jedna z wazniejszych wiadomości.
Wiem ,że wynagrodzenie jest u nich ( zresztą jak w każdej agencji) uzależnione od znajomości języka. Ale moja koleżanka jest bardzo zadowolona, wypłatę ma zawsze wcześniej niż 10-go no i te składki w zus od 4 tyś są naprawdę odprowadzane. Poza tym jak zjeżdża to też za pobyt w domu dostaje jakieś pieniądze. Ona jest bardzo zadowolona a ma doświadczenie bo pracowała w różnych agencjach i mówi że ta jest póki co najlepszą z jaką miała doczynienia .
joanna 77 napisał:
Wiem ,że wynagrodzenie jest u nich ( zresztą jak w każdej agencji) uzależnione od znajomości języka. Ale moja koleżanka jest bardzo zadowolona, wypłatę ma zawsze wcześniej niż 10-go no i te składki w zus od 4 tyś są naprawdę odprowadzane. Poza tym jak zjeżdża to też za pobyt w domu dostaje jakieś pieniądze. Ona jest bardzo zadowolona a ma doświadczenie bo pracowała w różnych agencjach i mówi że ta jest póki co najlepszą z jaką miała doczynienia .
Oj Joasiu, mam wrażenie, że coś zmyślasz. Nie znam agencji ani pana Adama ani Twojej koleżanki i całkiem możliwe, że agencja nie jest najgorsza.
Jednak opisujesz przygody koleżanki jakby ona nie umiała pisać. Z tą znajomością języka i wynagrodzeniem , to nie jest zawsze tak jak Ci się wydaje. Po trzecie możesz tak ciut, ciut coś o sobie schreibnąć?
Droga amelio ,odpowiedziałam tylko na zadane pytanie czy coś ktoś wie o adjo, no to napisałam to co wiem. Ja jestem obecnie na wyjeździe z innej agencji do końca września. W październiku podpisuje umowę z adjo. Nie wiem skąd posądzenie o zmyślanie, nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? A z wynagrodzeniem to przecież przed wyjazdem umawiam sie na stawkę .
joanna 77 napisał:
A no właśnie NIE KAŻDA agencja uzaleźnia stawki od znajomości języka,i bardzo dobrze! Język ważny,natürrrlich,ale komu tu potrzebny absolwent germanistyki,który nie umie pieluchy zmienić..taa,już widzę jak dostanie 1600..
A kto tu mówi o studencie germanistyki ...Chodzi o to żeby się dogadać i agencje to wiedzą. Chyba nie masz za wielkiego doświadczenia w tej branży ...
joanna 77 napisał:
A kto tu mówi o studencie germanistyki ...Chodzi o to żeby się dogadać i agencje to wiedzą. Chyba nie masz za wielkiego doświadczenia w tej branży ...
Mów za Siebie,nooo,ew.za koleżankę,a o moje doświadczenie się nie martw.
a jaki jest czas oczekiwania na pracę w tej agencji, czy mają dużo ofert i jakie to są oferty, czy ktoś wie coś na ten temat
joanna 77 napisał:
Ta koleżanka taka zadowolona ale z jakiej kwoty to zadowolenie wynika?? tak trudno to napisać??a umowa jaka, zlecenie, czy o pracę, a czas wolny???
larysazajcew@gmail.com napisał:
joanna 77 napisał:
Mów za Siebie,nooo,ew.za koleżankę,a o moje doświadczenie się nie martw.
Takie osoby co zalogowały się po to aby "pochwalić" (czytaj: zareklamować) firmę, nabazgroliły 4 posty i dalej cisza w eterze to wiadomo, że nie są opiekunkami. Są niewiarygodne , a wymądrzają się, że hohohoho!
joanna 77 napisał:
Witam prosze o namiar na firme masz moze nip od nich czy moge prosic o wiecej informacji bo xos tu dziwnie pachnie i jest to twój adres IP i MAC Karty... Prosze potwierdzenie informacji bo miałas podpisac umowe z Firma mamy 2016 wiec bede wdzieczny za informacje.
Pozdrawiam
Grupa Anonymous
Umowa zlecenie,pieniazki w eur na czas.Bilet kupowalam sama a zwrot razem z wyplata do 10 nastepnego m-ca.Stan podop zgadzal sie z opisem. Umowa byla tylko na czas tego wyjazdu ale na moje zyczenie.Druk A1 i EKUZ był po chyba 2-3 tyg.
Anonymousseeker napisał:
joanna 77 napisał:
Witam prosze o namiar na firme masz moze nip od nich czy moge prosic o wiecej informacji bo xos tu dziwnie pachnie i jest to twój adres IP i MAC Karty... Prosze potwierdzenie informacji bo miałas podpisac umowe z Firma mamy 2016 wiec bede wdzieczny za informacje.
Pozdrawiam
Grupa Anonymous
Pracuję w tej Firmie jako opiekunka:)
-Firma rzetelna! pieniązki na czas a nawet przed terminem:)
-koszty przejazdu w obie strony zwracane/w moim przypadku rodzina/
-składki ZUS odprowadzane od średniej krajowej:)
-Druk A1 dostarczony po 3 tyg pocztą do de. ,karta EKUZ -długie oczekiwanie ,ponieważ taką mamy biurokrację /ale to nie wina Firmy ADJO!/
-kontakt bardzo dobry
SZCZERZE POLECAM FIRMĘ ADJO!
Pozdrawiam
lucywae napisał:
Anonymousseeker napisał:
joanna 77 napisał:
Pozdrawiam
Grupa AnonymousPracuję w tej Firmie jako opiekunka:)
-Druk A1 dostarczony po 3 tyg pocztą do de. ,karta EKUZ -długie oczekiwanie ,ponieważ taką mamy biurokrację /ale to nie wina Firmy ADJO!/
-kontakt bardzo dobry
Pozdrawiam
No.... i też szczerze dziękujemy za opinię i pozdrawiamy.
P.S w soboty też każą pieśni pochwalne sadzić na forach???????
tropfen napisał:
lucywae napisał:
Anonymousseeker napisał:
Pozdrawiam
Grupa AnonymousPracuję w tej Firmie jako opiekunka:)
-kontakt bardzo dobry
PozdrawiamNo.... i też szczerze dziękujemy za opinię i pozdrawiamy.
P.S w soboty też każą pieśni pochwalne sadzić na forach???????
Witam!
"Ziaja " zazdrość! a może konkurencja!!!!???
Jesli chodzi o dni tygodnia to forum nie dotyczy!
Pozdrawiam Firme Adjo:) sukcesów dalszych życzę!!
Ostatnio edytowany przez lucywae (2016-03-05 16:50:30)
Ktoś jeszcze z nimi pracował, pracuje?
Pozdrawiam
E
Jade z nimi. Umowa w porzadku. Skladki od sredniej. Mozna sie dodatkowo ubezpieczyc ok 24 zlote.
Wiecej po powrocie:)
Pozdrawiam
El
Witam.Pracuję od roku i jestem bardzo zadowolona,czuję się bezpieczna bo wiem,że firma jest uczciwa i rzetelna. Polecam wszystkim.
Maile sie zwracaja, wiec dla osoby co do mnie napisala wkljeam odpowiedz tu:
"Polecam firme Adjo,wyplata na czas, do sredniej skladki, Stelle to tak jak wszedzie roznie, zwlaszcza pierwsze, gdzie rodziny zapominaja o pracy w nocy, albo sa jakies nie prawdziwe informacje, ale ja negocjuje wtedy, woz albo przewoz:)takze trzeba sie dopytywac przed jazda a Adjo sprawdzi jesli ktos czegos nie robi.
Teraz mam bardzo dobra Stelle, ponad rok z nimi jezdze, wiec spokojnie mozna aplikowac:)
Pozdrawiam
E
PS teraz bedzie duze zapotrzebowanie na swieta...
Dziwna nazwa jak na agencje pracy dla opiekunek osob starszych
a czy ta agencja wciąż działa na rynku?
andrea napisał:
chodzi mi o Adjo
andrea napisał:
andrea napisał:
chodzi mi o Adjo
dziala
Elizabeth68 napisał:
andrea napisał:
andrea napisał:
chodzi mi o Adjo
dziala
Dzięki
Reklama
Strony: 1
Czy można umowy z dwoma firmami na świadczenie usług informacyjnych? - Witajcie Nie wiecie może- Czy można mieć jednocześnie 2 umowy z dwiema różnymi agencjami na świadczenie usług informacyjnych? Mam teraz umowę na usługi informacyjne z jedną firmą, ważną do końca roku ...
punkt w umowie - "świadczenie usług informacyjnych" - W umowie mam zamieszczoną informację: "Tytułem należności za wykonane usługi Informacyjno-Rekrutacyjne w czasie przebywania na terenie Polski Zleceniodawca zobowiązuje się uiszczać Zleceniobiorcy należność w formie co miesięcznej zryczałtowanej kwoty pieniężnej w kwocie stanowiącej wyrażoną w PLN równowartość 100 zł brutto (słownie: sto złotych)" Czy w takim razie ma to polegać tylko na tym, że będę polecać firmę na miejscu? Albo może jest jakiś inny sposób rozliczania tego zlecenia?
może samej biuro pośrednictwa pracy opiekunek założyć?5-letnie doświa - pracuję już prawie 5 lat w Niemczech jako opiekunka osób starszych, na różnych formach zatrudnienia, z różnymi chorymi i rodzinami...
Medwork24, Biuro FUTURE OPTIONS - Witam serdecznie wszystkie Panie i Panów. Jestem nowa na forum, ale od dłuższego czasu czytam je uważnie...