Zachęcamy wszystkich z korzystania z darmowych testów z języka niemieckiego. Testy można rozwiązywać tutaj: http://opiekunki.promedica24.pl/testy-z-jezyka-niemieckiego Czekamy na Wasze komentarze i opinie, na temat testu oraz propozycje dotyczące innych treści, które Waszym zdaniem, byłyby przydatne dla Opiekunów i Opiekunek! Pozdrawiamy Zespół Promedica24
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Zachęcamy wszystkich z korzystania z darmowych testów z języka niemieckiego.
Testy można rozwiązywać tutaj:
Czekamy na Wasze komentarze i opinie, na temat testu oraz propozycje dotyczące innych treści, które Waszym zdaniem, byłyby przydatne dla Opiekunów i Opiekunek!
Pozdrawiamy
Zespół Promedica24
Tekst jak tekst zawsze może być pomocny
Zapraszamy też wszystkich zainteresowanych współpracą z Promedica24, do uczestnictwa w naszych kursach od podstaw z języka niemieckiego. W lipcu ruszamy w Szczecinie w Chojnicach i w Łodzi! Szczegóły znajdziecie na naszej stronie z aktualnościami:
Pozdrawiamy
Zespół Promedica24
Promedica_24 napisał:
Zapraszamy też wszystkich zainteresowanych współpracą z Promedica24, do uczestnictwa w naszych kursach od podstaw z języka niemieckiego. W lipcu ruszamy w Szczecinie w Chojnicach i w Łodzi! Szczegóły znajdziecie na naszej stronie z aktualnościami:
Pozdrawiamy
Zespół Promedica24
Znam - essen, schlafen und Euro - myśle że na poziomie Waszych zarobków - to wystarczy
copyfield napisał:
Promedica_24 napisał:
Pozdrawiamy
Zespół Promedica24Znam - essen, schlafen und Euro - myśle że na poziomie Waszych zarobków - to wystarczy
hahah! to je dobre!
To co napisał copyfield wystarczy jako komentarz. Test jak test. Podstawa.
Nie wiem tylko, dlaczego jest nazwany tekstem dla opiekunek. Ani jednego przydatnego słówka dotyczącego pracy opiekunki.
Ostatnio edytowany przez arielka (2014-09-13 17:34:45)
copyfield napisał:
Promedica_24 napisał:
Pozdrawiamy
Zespół Promedica24Znam - essen, schlafen und Euro - myśle że na poziomie Waszych zarobków - to wystarczy
Ja bym dodała jeszcze - zum lachen bringen
Witam...dzis przeprowadzono ze mną test ze znajomości języka niemieckiego przez telefon. Mam pytanie poniewaz nie powiedziano mi jak wypadłam...w jaki sposób mnie poinformują i czy mam szanse podjęcia pracy w charakterze opiekunki osób starszych...dziękuję i pozdrawiam.
dlaczego się nie zapytałaś ?? to przecież podstawa ja bym zadzwoniła jeszcze raz i zapytała się konkretnie na jakim poziomie wypadłam to jest b wazne . przeciez chcesz wyjechac ? składaj aplikacje do różnych firm i pytaj się o ocene ,tam gdzie ci najlepiej poszło to masz szanse na lepszą płace . teraz oni dadzą oferte albo nie dadzą, a ty jestes w zawieszeniu.
Reklama
Strony: 1
Testy do policji - Szukacie pracy ? Jeśli tak to teraz w Policji jest duży nabór i zawsze można tam mieć dobrą posadkę. Tutaj też znajdziecie dobre testy do policji rekrutacja-do-policji...
lekcje jezyka niemieckiego przez skype- lektorka z doswiadczeniem - Witam, udzielam lekcji jezyka niemieckiego, rowniez zawodowego z branzy medycznej i opieki. Lekcje moga sie odbywac rowniez wieczorem lub przed poludniem- w zaleznosci od potrzeby...
Pilny wyjazd do pracy bez języka na zastępstwo lub na dłużej - Ze względu na ciężką sytuację finansowa poszukuje pilnie wyjechać do Niemiec .Doświadczenie w opiece nad babcią na wózku 1...
Pracujesz? Skutecznie nauczę Cię niemieckiego przez Skype >> - Guten Tag przeczytaj moją historię nauki niemieckiego przez Skype. Zajmie Ci to 2 minuty. Nazywam się Jolanta i jestem pasjonatką/lektorką niemieckiego przez Skype...
KURSY J.NIEMIECKIEGO DOFINANSOWANE 87% - Drogie Panie Opiekunki i Panowie Opiekunowie, firmy wysyłające Państwa do pracy w roli Opiekunów w Niemczech zazwyczaj wymagają komunikatywnej znajomości języka niemieckiego...