Zapraszam na kursy j. niemieckiego dla Opiekunek i Pomocy domowych, które prowadzę w centrum Gliwic na ul. Barlickiego. Podaję mój nr tel.: 692 249 634...
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Zapraszam na kursy j. niemieckiego dla Opiekunek i Pomocy domowych, które prowadzę w centrum Gliwic na ul. Barlickiego. Podaję mój nr tel.: 692 249 634. Posiadam cert. DSH , ponad 10 lat doświadczenia w nauce tego języka. Moim celem jest praktyczne przygotowanie do pracy w Niemczech oraz indywidualne podejście do Uczniów. Zapraszam.
Witam!
Jestem autorką podręcznika języka niemieckiego dla opiekunek prowadzącą również kursy na tych materiałach. Podręcznik sprawdzony w praktyce. Dzięki tej publikacji poznasz język typowy dla pracy opiekunki.Książkę można nabyć na allegro wpisując: niemiecki dla opiekunek.
Z pewnością ta książka pomoże Wam ukierunkować swoją naukę.
Powodzenia w nauce!
Myślę, że to ciekawa oferta. Atrakcyjna cena, a merytorycznie program z pewnym doświadczeniem na pewno już opanowany idealnie. Nic tylko szkolić się na Niemcy. Wszystkim świeżo upieczonym adeptom języka niemieckiego serdecznie życzę powodzenia i wielu sił do nauki.
Reklama
Strony: 1
Niemiecki online dla opiekunek - kursy grupowe - Serdecznie zapraszam do skorzystania z naszej oferty kursów języka niemieckiego online dla opiekunek i opiekunów osób starszych...
lekcje jezyka niemieckiego przez skype- lektorka z doswiadczeniem - Witam, udzielam lekcji jezyka niemieckiego, rowniez zawodowego z branzy medycznej i opieki. Lekcje moga sie odbywac rowniez wieczorem lub przed poludniem- w zaleznosci od potrzeby...
Dobry pośrednik pracy dla opiekunek w Niemczech jaki ? - Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w Niemczech w roli opiekunki. Chciałbym wyjechać do takiej pracy, ale kompletnie nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o bezpieczeństwo, ewentualne sprawy od strony prawnej, z kim tu wyjechać, żeby to było legalne, żeby potem nie mieć potem jakichś problemów...
prywatne życie opiekunek - Witam. Całkiem niedawno odbylam swój pierwszy wyjazd i zaczęłam się zastanawiać jak wygląda prywatne życie opiekunek...
Kursy przez internet / certyfikat do niemiecku - Firma Szkoleniowa Kar-Group Oferuje szkolenia online i stacjonarne Dokumenty honorowane na terenie Unii Europejskiej ! Certyfikat także po niemiecku...