Hej, z jaką agencją podejmujecie zlecenia? Ja polecam zdecydowanie Opiekę Portus, są świetni i godni zaufania. A Wy?
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Hej, z jaką agencją podejmujecie zlecenia? Ja polecam zdecydowanie Opiekę Portus, są świetni i godni zaufania. A Wy?
Moim zdaniem świetna obsługa jest w davi-seniorenhilfe Otrzymałam od nich bardzo dużo wsparcia i pomocy! Szczególnie właśnie tam na miejscu
Reklama
Agencja - Hej, znacie agencję Opieka Portus? Słyszałam o niej wiele dobrego i planuję wyjechać w październiku i chcę usłyszeć jakieś Wasze doświadczenia.
agencja SENIOR HELP - prosze o opinie,nigdzie niemoge znalezc o nich tematu,a oglaszaja sie ze maja bardzo duzo ofert
Agencja Partner Jelenia Góra opinie!!!!! - Witam wszystkie panie i panów.Czy ktoś miał okazję wyjechać z tą agencją.Nic nie mam na jej temat ,a działają od 2004r...
Niemiecka agencja szuka opiekunki dla starszych ludzi - Firma pośrednictwa pracy poszukuje opiekunki do starszych osób w Niemczech, okolica Frankfurtu i Gießen...
Europejska Agencja Pośrednictwa Pracy "Soneo" - Prosze o opinie. Pozdrawiam El