Czy zestaw podarunkowy z herbatą może być dobrym prezentem? Jeżeli uważacie, że tak, to zdecydowanie polecam Wam sklep internetowy, z którego sam regularnie korzystam - https://cupandyou...
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Czy zestaw podarunkowy z herbatą może być dobrym prezentem? Jeżeli uważacie, że tak, to zdecydowanie polecam Wam sklep internetowy, z którego sam regularnie korzystam - www . Co sądzicie o cenach?
Ostatnio edytowany przez maxx44 (2021-07-13 13:15:11)
Reklama
Wybór słuchawek dousznych - Hej wszystkim, czy zna się ktoś na słuchawkach? Potrzebuję małej porady Chciałabym przeznaczyć na nie 200-300 złotych, ale w ogóle się na tym nie znam...
Wybór aparatu słuchowego - Moja mama dowiedziała sie, ze będzie musiała nosić aparat słuchowy. Jak dobrze wybrać aparat dla starszej osoby?
Wybór firmy przez niedoświadczonego - Przypominam sobie język i mam zamiar odbyć praktykę w domu pomocy społecznej. Nie mam doświadczenia w tym zawodzie, ale jak czytam o tych wszystkich agencjach to mnie krew zalewa, bo albo składki są z najniższej krajowej polskiej, albo płacą grosze, albo kłamią w umowach...