Czy macie pomysły na prezent dla kolezanki z pracy? Zastanawiam się nad torebką bo wiem, ze chciałaby dostać. Jakie torebki warto jest wziąć pod uwage?
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Czy macie pomysły na prezent dla kolezanki z pracy? Zastanawiam się nad torebką bo wiem, ze chciałaby dostać. Jakie torebki warto jest wziąć pod uwage?
Chylak, Molehill, slavavarsovia, atomy, Mandel (!), Ania Kuczyńska, lobos bags, balagan, blackfogstudio, kulik, mako, Pilewicz, Zisou, hollie warsaw. Chyba ciekawsze opcje, niż sieciówki.
Ewentualnie nie kombinować z torebkami ale podarować coś bezpiecznego. Jak na przykład kosz ze smakołykami.
Ostatnio edytowany przez zaroma (2021-05-03 10:10:06)
Kupić coś fajnego i unikatowego w tych czasach jest niezwykle trudne, wiem to doskonale. Ale na szczęście każdy z nas ma smartfon! Wydaje mi się, że super pomysłem będzie kupienie koleżance jakiegoś case'a albo etui na jej telefon! Myślę, że będzie niezwykle pozytywnie zaskoczona!
Obczaj i daj znać, czy coś Ci się tam spodobało!
Ostatnio edytowany przez arielkaa31 (2021-05-07 11:49:31)
Zależy ile masz do wydania, skórzana torebka jest droższa ale porządniejsza
Chciałbym Wam polecić sklep internetowy , w którym znajdziecie najrózniejsze torebki oraz zegarki. Genialną opcją tego sklepu jest możliwość konfiguracji torebki według własnych potrzeb.
W sklepie koszulkowy.pl są bardzo fajne upominki dla każdego. Ja co róż u nich coś kupuje, mają fajne koszulki z nadrukiem i kubki.
Ostatnio edytowany przez jongi (2021-11-25 13:26:05)
Reklama
Jakie są Wasze motywacje do wykonywania tej pracy ? - Jestem ciekawa czy ktoś chce się podzielić swoimi motywacjami. Jestem chyba dość dobra w tym co robię, znam się nieco na opiece, pracuję już trochę, ale robię to wyłącznie dla kasy, nie czerpię z tego żadnej satysfakcji...
CZY MASZ WŁASNĄ METODĘ RELAKSU I ODPOCZYKU PO PRACY? - Większość z nas już wie jak wygląda praca opiekunki. Na ogół jest dość mocno wyczerpująca psychicznie i fizycznie...
Jak wygląda Boże Narodzenie Opiekunki/Opiekuna w pracy? - Czy przygotowujecie polskie dania wigilijne? Czy rodziny niemieckie szanują naszą tradycję wigilijną? Jak obchodzą święta Bożego Narodzenia PDP w Niemczech, w różnych regionach? A może przygotowujecie dla siebie osobno i dla PDP jej dania świąteczne? Podzielcie się, proszę swoimi doświadczeniami oraz menu świątecznym.
Poszukujemy pracy dla pary PILNIE - Dobry wieczór, Szanowni Państwo poszukujemy pracy dla pary , posiadamy 13 letnie doświadczenie oraz 2 lata w intenisvpflegedienst w Berlinie , jesteśmy po germanistyce , czy jest ktoś wstanie nam pomóc? Obecnie jesteśmy na terenie Niemiec
Co na prezent dla męża - Czy macie jakies pomysły na prezent dla mężą? W cenie max 120 zł. Dodam, ze jest wielkim fanem motoryzacji.