img

Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!

praca opiekunki

Dzień dobry. Chciałabym serdecznie polecić wyjazdy na zlecenie za pośrednictwem agencji Opieka Portus. Ja współpracuję z nimi już długi czas i zawsze znajdują dla mnie pracę ze świetnym wynagrodzeniem...

Reklama

Praca opiekunki w Niemczech - aktualne tematy :

#1 2021-03-31 14:35:38

kocikoci33
Member

praca opiekunki

Dzień dobry. Chciałabym serdecznie polecić wyjazdy na zlecenie za pośrednictwem agencji Opieka Portus. Ja współpracuję z nimi już długi czas i zawsze znajdują dla mnie pracę ze świetnym wynagrodzeniem. Wiem też, że mają pod swoim skrzydłem wiele opiekunek do osób starszych i zawsze wszystkie są zadowolone.

#2 2021-04-07 11:22:16

newo21
New member

Re: praca opiekunki

A jak wygląda z ubezpieczeniem? Bo ja zawsze dokupuje dodatkowe prywatne i korzystam z tej strony www ale może się okazać, że robię to niepotrzebnie.

Ostatnio edytowany przez newo21 (2021-04-07 11:22:33)

#3 2021-04-10 18:09:55

paniusiabogusia01
Member

Re: praca opiekunki

Ja pracuję w laxo care, trafiają mi się dobre sztele, a że wypłata jest przyzwoita plus jakieś premie to nie mam potrzeby szukać gdzie indziej.

Reklama

Podobne tematy :

Psychologia w pracy Opiekunki/a Medycznej/go - Nie mam zbyt długiego stażu w tej pracy, ale już na samym początku przekonałem się, jak ogromną role gra tu psychologia! Dlatego uważam, że zasługuje na odrębny wątek ! ;) Psychologię wykorzystywałem we wszystkich dotychczasowych zajęciach - przy rozmowie z klientami prowadząc własną firmę usługową, przy bezpośredniej sprzedaży jako PH (Przedstwawiciel Handlowy), a także w dziedzinie finansów, gdy jako Agent Ubezpieczeniowy, a póżniej Sprzedawca Produktów Bankowych oferowałem klientom tego typu produkty...

Pierwszy wyjazd w roli opiekunki-porady - Witam, mam zamiar jechać do Niemiec jako opiekunka. Niemiecki znam dobrze, gdyż jestem studentką ostatniego roku germanistyki...

Zakupy dla podopiecznego i opiekunki - Jeszcze jedna kwestia - zakupy. Kto je robi rodzina czy my ? Czy mamy wpływ na to co będzie zakupione ? Czy chodzimy na zakupy same ? A może razem z rodziną ? Jaki mniej więcej budżet rodziny przeznaczają na cotygodniowe zakupy ? Czy to co dostajecie na zakupy od rodzin starcza wam czy nie ? Co najczęściej kupujecie ?

Obowiązki opiekunki - Kiedyś wyczytałam jakie obowiazki należa do opiekunki ale nie mogę teraz tego znależć. Gdyby ktoś z was mógłby mi pomóc to byłabym wdzieczna.

Praca w Koszalinie - Poszukujemy opiekunek do osób starszych z Koszalina i okolic. Wymagamy minimum doświadczenia w opiece, kontakt od 8 do 17 od poniedziałku do piątku 516450150

Stopka forum