Hej kobitki! W jakich sklepach kupujecie wysokie buty, chociaż do kolan? Mam chude nogi i mam problem z kupnem owych bucików, a bardzo mi się podobają - najlepiej sklepy stacjonarne, bo nie lubię zamawiać przez neta obuwia
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Hej kobitki! W jakich sklepach kupujecie wysokie buty, chociaż do kolan? Mam chude nogi i mam problem z kupnem owych bucików, a bardzo mi się podobają - najlepiej sklepy stacjonarne, bo nie lubię zamawiać przez neta obuwia
Ja mam z ccc i wdziałam sobie gumke zamiast sznureczków
Ale jeśli jednak bys sie przekonałą do sklepów internetowych to polecam zerknąć sobie do sklepu Suzana, ostatnio odkryłam i bardzo polubiłam
szybka dostawa
miła obsługa oraz kontakt
dobre ceny
jak rownież spory wybór modeli obuwia
Obecnie mają tam bardzo wiele fajnych kolekcji butów na jesień i zimę tak wiec powinnaś na pewno coś dla siebie odpowiedniego znaleźć
Ostatnio edytowany przez zaroma (2020-11-30 09:08:07)
Zobacz ccc i Deichmann
Reklama
Strony: 1
Wygodne buty do pracy - Dziewczyny szukam obecnie dla siebie wygodnych klapeczek do pracy. Jakie polecicie i gdzie szukać?
Buty wiosenne - Dziewczyny szukam dla siebie nowych butów na wiosnę. Doradzicie w jakich sklepach znaleźć dobre ceny obuwia?
Nowe buty - Dzień dobry, od zawsze mam problem z butami... Nigdy nie wiem jakie kupić, co powinnam mieć w szafie...
W jakich sklepach kupujesz ubranka dziecięce? - W jakich sklepach kupujesz ubranka dziecięce? Potrzebuję odzieży wierzchniej, swetrów, spodni, swetrów dla chłopca.
W jakich sklepach kupowac buty damskie o większym rozmiarze - Może znajdę tutaj dziewczyny, które mają rozmiar stopy 41 albo 42? Sama mam nieszczęsne 42 i nie mam jedynie problemu z kupieniem butów sportowych...