Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!
Cześć kochane, od jakiegoś czasu prowadzę bloga z opowiadaniami opartymi o moją pracę w opiece i chciałabym Was zaprosić do lektury przy kawce. Wiem, że dla niektórych z nas ta praca bywa przygodą...
Cześć kochane, od jakiegoś czasu prowadzę bloga z opowiadaniami opartymi o moją pracę w opiece i chciałabym Was zaprosić do lektury przy kawce. Wiem, że dla niektórych z nas ta praca bywa przygodą. Ostatnio wrzuciłam nowy post, ale zaprawszam również do starszych wpisów.
Ostatnio edytowany przez Mokka (2020-10-29 16:40:54)
Witaj, poczytam w wolnej chwili
paniusiabogusia01 napisał:
Witaj, poczytam w wolnej chwili
Bardzo mi miło
Reklama
Godziny pracy w opiece - Jak wygląda kwestia czasu pracy w Niemczech ? Wiem, że pracuje się cały czas, ale czy to jakoś uzgadnia się z rodziną, czy wieczorem np,...
lista agencji pracy zatrudniających tylko na umowę o pracę... - Aby nie dać się oszukać przez pseudo agencje pracy zatrudniające opiekunki tylko na umowy zlecenia,tj...
Czy kary za prace na czarno w opiece w ogole maja miejsce czy toBajki? - Zapotrzebowanie na opiekunki jest ogromne,wiec nawet jak sasiad doniesie to Zoll nic nie robi. A moze nie mam racji, i znacie jakies przypadki ze faktycznie rodzina i/lub opiekunka dostala kare za nielegalna prace?
Czy prawo jazdy zwiększają możliwość otrzymania ofert pracy ? - Robię prawo jazdy i robię i nie wiem czy życia mi starczy aby go ukończyć!!!? A czy prawo jazdy zwiększa szansę na lepszą albo więcej ofert do wyboru, czy to tylko taki dodatek, że a nóż, a widelec, przyda się ono czasem? Zgłaszając się do agencji słyszałam, że pytają o to, ale jaki to w zasadzie ma wpływ na np...
Gdzie szukacie ofert pracy w opiece w Polsce? - A z ciekawości.... bo wiem, że marne pieniądze (tak czytam co piszecie), ale gdzie można szukać ewentualnie ofert pracy przy opiece w Polsce? Jakieś agencje mają też takie oferty? Bo wiadomo, że czasem jeśli nie słaby język, to trzymają nas w kraju inne rzeczy (dzieci, sprawy rodzinne, choroby wśród najbliższych itd...