img

Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!

Naczynka na twarzy

Witam. Czy któraś z was miała kiedyś do czynienia z naczynkami (nie tylko u podopiecznych). Ja mam sama i nie wiem co mam zrobić. Przeczytałam tutaj [url]drkonczalska...

Reklama

Opieka seniora - Vademecum - aktualne tematy :

#1 2018-02-13 15:43:31

Naczynka na twarzy

Witam. Czy któraś z was miała kiedyś do czynienia z naczynkami (nie tylko u podopiecznych). Ja mam sama i nie wiem co mam zrobić.
Przeczytałam tutaj www, że laserowo można je zlikwidować. Jakie macie opinie w tym temacie?

Artykuł opublikowany przez : NewOpra
Skomentuj już teraz :-) Zapraszamy do dyskusji...
Wszelkie prawa zastrzeżone dla opiekunki-forum.pl 2016

#2 2018-05-07 17:40:09

kasia_nowacka
Member

Re: Naczynka na twarzy

jak już raz zaczniesz to będziesz musiała cały czas stosować ten laser....

#3 2018-10-19 16:26:54

halina78
New member
Od: Brodnica

Ja miałam laserowo naczynka robione! Miałam 3 i z tego jedno tylko znowu się zrobiło po czasie około 2 lat! ale to może przez to, że mam je na nosku i wiecie nos jest najbardziej narażony czy na zimno w zimie, czy na prażące słońce w lato. Ale ogólnie polecam, nie boli w ogóle, a może akurat pomoże koleżanko smile mi pomogło tongue tylko musze iść znowu do dermatologa, żeby  zamknął mi naczynko na nosie (dobrze, że mam tylko małą kropeczkę).

#4 2018-10-21 23:23:40

paniusiabogusia01
Member

Moja siostra miała i mówi, że nie jest zadowolona z efektów

Reklama