Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - do?acz do nas !!!
Legalna praca dorywcza dla opiekunki, polegająca na wsparciu starszej osoby w codziennych czynnościach tj. ubranie, pomoc przy higienie, podanie posiłku, podanie lekarstw...
Legalna praca dorywcza dla opiekunki, polegająca na wsparciu starszej osoby w codziennych czynnościach tj. ubranie, pomoc przy higienie, podanie posiłku, podanie lekarstw. JESTEŚ Z INNEJ DZIELNICY LUB MIEJSCOWOŚCI? Poszukujesz pracy dostosowanej do Twojej dyspozycyjności? Posiadasz choćby minimalne doświadczenie we wsparciu osób starszych? Zgłoś się do nas! Do Twoich obowiązków będzie należało: - wykonywanie zakupów - towarzyszenie w wizytach lekarskich - pomoc w higienie ciała - kontrola zawartości apteczki - czuwanie przy Podopiecznej/ym - organizacja czasu wolnego - dbanie o porządki w domu Seniora/ki TEL 516450150
Reklama
Dobry pośrednik pracy dla opiekunek w Niemczech jaki ? - Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o pracę w Niemczech w roli opiekunki. Chciałbym wyjechać do takiej pracy, ale kompletnie nie wiem jak to wygląda jeśli chodzi o bezpieczeństwo, ewentualne sprawy od strony prawnej, z kim tu wyjechać, żeby to było legalne, żeby potem nie mieć potem jakichś problemów...
na czym polega praca opiekunki? - Co sadzicie o pracy opiekunek osób starszych? Czy naprawde to ciezka, niewolnicza praca za marne grosze jak to niektorzy pisza?? to dlaczego tyle osób decyduje się na wyjazd? jestem bardzo ciekawa Waszych opinii moje kolezanki...
Praca opiekunki w Austrii - Niestety nigdy nie pracowałam jako opiekunka w Austrii- do tej pory tylko w Polsce i w Niemczech, ale zastanawiam sie nad tym, żeby wyjechać tam do pracy od maja...
Praca opiekunki w Niemczech - Jest tu jakaś kobieta, która była w Niemczech i pracowała jako opiekunka? Potrzebuje na szybko dorobić i oczywiście w Polsce nie jest to możliwe, żeby jakąś sensowną pracę znaleźć więc tak myślę o wyjeździe, ale może właśnie zamiast pracy na jakichś farmach, w sadach czy na polu taka forma opiekunki by mi odpowiadała...
praca opiekunki u prywatnej rodziny w polsce - witam, ofert pracy w opiece jest dużo - jednakże te najczęściej dotyczą pracy w opiece socjalnej. a jak sądzicie, jak popularne są oferty pracy prywatne? tzn aby u jakiejś polskiej rodziny prcować? ja niby nie słyszałam o ty, jednaże widziałąm, jak ostatnio mężczyzna przyprowadził babunię do kościoła - 100% pewności, że to jej opiekun był...