witam wszystkie opiekunki ,jestem na tym forum nowa.pozdrawiam BASKA
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
witam wszystkie opiekunki ,jestem na tym forum nowa.pozdrawiam BASKA
Witaj Basia:)
Witaj baska54, wszystkie kiedys bylysmy nowe buziaczki pa
ANIU JA NA FORUM JESTEM NOWA,ALE JAKO OPIEKUNKA NO TO PRAWIE 10-LAT PRACUJE
NO I POZNALAM ROZNE RODZINY NIEMIECKIE.POZDRAWIAM PA PA
Witam Nowe opiekunki na forum Halo !
to i ja sie przywitam jestem tu nowa i szukam pracy jezyk raczej oceniam słabo duzo rozumiem ale mam blokade przed mówieniem
A mnie jako starej w opiece i w rzeczywistości wypada pozdrowić "nowe".
Czujcie się u siebie. Życzę Wam udanych "Stelli". Nie martwcie , jak to mówi mój znajomy "najgorsze to pierwsze 10lat".
Jak trzeba , to się bierze byka za rogi i alleluja i do przodu!
Ostatnio edytowany przez amelia (2013-01-22 18:54:28)
haj jestem nowa zaczynam w interkadrze mam nadzieje ze nie bede zalowac pochodze z Gornego Slaska i slabo znam niemiecki
Hallo!!!Właśnie zarejestrowałam się na Forum.Mam nadzieję,że tą drogą poznam miłe osoby ,z którymi w wolnych chwilach spędzimy wspólnie czas na Forum.Pozdrawiam wszystkie opiekunki i opiekunów.
Witajcie dziewczyny!
Zaraz cieplej mimo zimy jak nas więcej.
poziomka napisał:
Witajcie dziewczyny!
Zaraz cieplej mimo zimy jak nas więcej.
A to prawda:) szkoda tylko,że ciągle pada śnieg i na termometrze -18!
Halo !nie moge tak dlugo spać wiec buszuje po forum...Witam wszystkich...miłego dnia !
Dzięki,przyda się! Mam nadzieję,że chociaż będzie miły,bo na razie biały i chłodny.Pozdrawiam!
wampirek napisał:
Halo !nie moge tak dlugo spać wiec buszuje po forum...Witam wszystkich...miłego dnia !
Reklama
Hallo alle miteinander - Inspiriert durch den tollen & regen Erfahrungsaustausch hier im Forum, haben wir beschlossen eine Arbeitsvermittlungsplattform eben für alle interessierten Heimhilfen ins Leben zu rufen...