Szukam porządnych okularów do pracy przy komputerze. Jakie możecie mi polecić? Gdzie warto jest się rozejrzeć? Plastikowe czy metalowe?
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Szukam porządnych okularów do pracy przy komputerze.
Jakie możecie mi polecić? Gdzie warto jest się rozejrzeć? Plastikowe czy metalowe?
Wszystko zależy od wady wzroku i od finansów. Jeśli wada niewielka to raczej polecam metalowe bo mają ruchomy nosek albo dobrze dobrane plastikowe. Jeśli masz dużą wadę wzroku to pocieniowanie soczewek jest dość drogie i nie wszystkie metalowe będą dobrze wyglądac. U mnie antyrefleks to podstawa.
https://c-o.com.pl/okulary-do-samochodu … 17,pl.html
Ostatnio edytowany przez zaroma (2020-12-31 07:40:04)
Mam plastikowe, są lekkie, nie uciskają nosa i ze szkłami eliminującymi niebieskie światło z komputera
Reklama
Okulary progresywne w Aurum - Czy jest tutaj osoba, która zdecydowała sie na zamówienie sobie okularów progresywnych w Aurum? Czy jesteście zadowoleni?
Kredyt przy innych kredytach - Zastanawiam się obecnie nad wzięciem pożyczki konsolidacyjnej. Niestetety ale kredytów mam wiele i ich raty są zbyt duze abym mogła je regularnie spłacać...
oferty pracy wywieszane są przy kościołach - witam, jakbyście szukały pracy jako pomoc domowa, to często przy kościołach, parafiach wywieszane są ogłoszenia...
Pilny wyjazd do pracy bez języka na zastępstwo lub na dłużej - Ze względu na ciężką sytuację finansowa poszukuje pilnie wyjechać do Niemiec .Doświadczenie w opiece nad babcią na wózku 1...
Okulary - Hej, mój problem może wydawać się dziwny ale niestety taki mam. Mam wadę wzroku i powinnam nosić okulary, jednak nie mogę ich nosić, coś mi w nich nie pasuje...