Witam! Jak to teraz będzie? Busy chyba nie beda jezdzic? 21 mam wracac, ale chyba nic z tego...:(
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Witam!
Jak to teraz będzie?
Busy chyba nie beda jezdzic?
21 mam wracac, ale chyba nic z tego...
Przez 10 dni granice państwa polskiego będą zamknięte a co potem , to nie wiadomo .
Z tego co mi wiadomo , to wielu przewozników wstrzymało wyjazdy na czas kwarantanny .
Zawsze możesz wrócić swoim transportem bądz z kimś np- blabla car - ale wtedy musisz przejść kwarantannę 14 dniową w Polsce .
ulka napisał:
Przez 10 dni granice państwa polskiego będą zamknięte a co potem , to nie wiadomo .
Z tego co mi wiadomo , to wielu przewozników wstrzymało wyjazdy na czas kwarantanny .
Zawsze możesz wrócić swoim transportem bądz z kimś np- blabla car - ale wtedy musisz przejść kwarantannę 14 dniową w Polsce .
No wlasnie wstrzymalo wyjazdy...jeszcze nie wiem jak z Europolem, czekam na info...nie mam mozliwosci innego transportu, poza tym nikt nie przyjedzie po mnie zeby potem byc na kwarantannie....no nic, agencja musi to rozwiazac...
Pozdrawiam
Elle
bez kwarantanny nie ma opcji... to juz lepiej zostac.
opieczyna napisał:
bez kwarantanny nie ma opcji... to juz lepiej zostac.
zostalam;(
Reklama
Meble z Polski dla pracodawcy - Cześć. Mieszkam teraz w Niemczech i mój pracodawca remontuje dom. Nie wiem czemu, ale poprosił mnie o pomoc w aranżacji wnętrz...
Jak wysłać pieniądze z Niemiec do Polski? - Cześć. Jestem tutaj nowa. Chciałam Was zapytać jak przesyłacie pieniądze (euro) z Niemiec do Polski. Przyznam się że pracuję na czarno, kasę dostaję do ręki i nie mam tutaj konta...
Reportaż o opiekunkach z Polski w Niemczech. - Dzień dobry, nazywam się Patryk Szczepaniak i jestem reporterem programu TVN Superwizjer. Chcę zrobić reportaż o wyzysku opiekunek / opiekunów z Polski w Niemczech...
Reportaż o opiekunkach z Polski w Niemczech. - Dzień dobry, nazywam się Patryk Szczepaniak i jestem reporterem programu TVN Superwizjer. Chcę zrobić reportaż o wyzysku opiekunek / opiekunów z Polski w Niemczech...
Tanie rozmowy telefoniczne z Niemiec do Polski - Witam wszystkich, Mam pytanie do osób, które mogą coś podpowiedzieć w tym temacie - czy ktoś ma sprawdzony sposób na w miarę tanie telefonowanie z Niemiec do Polski? Do tej pory korzystałam z roamingu w Heyah, ale w sumie wychodzi to drogo - w promocji ok...