Witajcie! Jak wg was wygląda [url=http://polpasiec.edu.pl/polpasiec/leczenie-polpasca/]leczenie półpaśca[/url]? Na czym to wszystko polega?
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Witajcie! Jak wg was wygląda leczenie półpaśca? Na czym to wszystko polega?
Ostatnio edytowany przez bajlendo (2018-04-05 11:35:43)
bajlendo napisał:
Witajcie! Jak wg was wygląda leczenie półpaśca? Na czym to wszystko polega?
Moja ostatnia PDP miała półpasiec. Byłam wystraszona ale cóż, trzeba było przetrwać. Dostała tabletki od lekarza Aciclovir i białe mazido, nazwy nie pamiętam. Takie jakim smaruje się dzieci przy ospie wietrznej. trzeba też zachować dużą higienę, rękawiczki do pielęgnacji, itd.
'bardzo dobrych" ofert... dzisiaj przedstawiała mi taką jedną ofertę babka z firmy. z parkinsonem. podopieczna 91 lat. za 1000 euro i to jeszcze tylko na jeden miesiąc ( w same święta ). a jak się nagadała jaka to dobra oferta. gada gada gada. a mi się nie chce jechać bo nie jeżdżę do parkinsona. no ale w końcu pytam za ile ta oferta.Anti stress games a ona, że za 1000 euro.....
Ostatnio edytowany przez stunsailteenytiny (2019-06-29 21:26:19)
Zebraliśmy wiele interesujących gier online i kasyn na jednej stronie bwin premium! Kliknij link i wybierz grę, którą lubisz najbardziej.
Ostatnio edytowany przez SzczeosnyKalinowski (2019-11-20 07:41:15)
Reklama