Poszukuje pracy jako opiekunka starszej osoby w Niemczech. Posiadam doświadczenie w opiece starszych osób ponieważ jeździłam juz dużo razy do takiej pracy za granicę...
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Poszukuje pracy jako opiekunka starszej osoby w Niemczech. Posiadam doświadczenie w opiece starszych osób ponieważ jeździłam juz dużo razy do takiej pracy za granicę. Jestem kobietą, mam 58 lat. Jestem osobą niepalącą, nie pijąca, kulturalna oraz potrafię dobrze gotować pochodzę z województwa dolnośląskiego. Interesują mnie tylko oferty prywatne: e-mail: michals041@wp.pl. Lub tel: 790572262
Z góry dziękuję za zainteresowanie - pozdrawiam!
Cześć A nie lepiej z pomocą firmy? Moim zdaniem tak jest bezpiecznie.
Akurat w mojej sytuacji jest bezpieczniej tak.
młoda_opiekunka napisał:
Cześć
A nie lepiej z pomocą firmy? Moim zdaniem tak jest bezpiecznie.
Też tak sądzę, że najlepiej przez pośrednika w postaci firmy. To jest wtedy pewny wyjazd, a tak...nigdy nic nie wiadomo, na co się trafi...
Witam napisz do nich http://betreuerin.com.pl bardzo dobra agencja i się sprawdza przynajmniej w moim przypadku
Od 14.07 .2017 potrzebny Opiekun - Mezczyzna do Seniorki z dobrymi podstawami jezyka niemieckiego .
Seniorka mieszka sam malym w domu , potrzeuje wsparcia we wszystkich czynnosciach , jak wstawanie z lozka , mycie , ubieranie . W domu znajduja sie 2 koty .
Oczekiwania:
doswiadczenie w opiece
dzianosc gospodarcza(pomozemy otworzyc)
dobre podstawy jezyka niemieckiego
Prosz wejsc na strone :
violettas-pflegeagentur24h.de
nacisnac przycisk 'Polish' i wypelnic ankiete personana.
Oddzwonmy
Od dawna korzystam z usług http://www.veritas-opieka.pl/. O nic nie muszę się martwić bo firma zajmuje się organizacją wyjazdu. Bez kłopotu i co najważniejsze bezpiecznie. Mam umowę i składki odprowadzane do zusu. Jestem bardzo zadowolona i nawet nie myślę o prywatnych wyjazdach.
Krystyna_60 napisał:
Od dawna korzystam z usług http://www.veritas-opieka.pl/. O nic nie muszę się martwić bo firma zajmuje się organizacją wyjazdu. Bez kłopotu i co najważniejsze bezpiecznie. Mam umowę i składki odprowadzane do zusu. Jestem bardzo zadowolona i nawet nie myślę o prywatnych wyjazdach.
Jak ja korzystałam z ich usług to potem kilka iesięcy targałam od nich moje pieniądze.
Ładna willa na krzykach we Wrocławiu , chyba nie musze mówic kto ja utrzymuje.
Witam poszukuje opiekunki w Dortmundzie dla starszego malzenstwa wraz z prowadzeniem gospodarstwa domowego.
Bardzo dobre warunki pracy i mieszkaniowe .
Nie potrzeba znajomosci jezyka niemieckiego .
Placa od 1200 do 1400 Euro :Prosimy o referencje
Szczegoly na telefon 0049 17623884104 .lub na WhatsApp
Praca od zaraz
Pozdrawiam
Grazyna
Wiem, że naprawdę sporo ofert pracy dla opiekunek osób starszych ma firma Avanti Medic. Sprawdz na ich stronie avanti-medic.pl. Jest z czego wybierać, a przy tym dają umowę na niemieckich warunkach, więc jako opiekunka masz Kindergeld i ubezpieczenie w PL i DE. Zobacz sobie. Pozdrawiam
Tych firm jest sporo, które te wyjazdy organizują, ale w sumie z takimi najlepszymi warunkami spotkałam się w przypadku Sentium bo wszystko jest legalnie, na umowę, organizowany transport, a dodatkowo dostałam premię pod tym jak poleciłam siostrę i ona również z nimi zaczęła jeździć, a potem po roku jak regularnie wyjeżdżałam to też była ekstra kasa więc taki duży pozytyw z ich strony, że doceniają takie osoby, które z nimi regularnie wyjeżdżają.
Reklama
Strony: 1
Opiekun/Opiekunka osób starszych - Niemcy - Poszukujemy osób, które chciałyby pracować jako opiekunka/opiekun osoby starszej na terenie Niemiec. Oferujemy: - bezpieczną i legalną formę współpracy, - atrakcyjne zarobki, - opiekę polskojęzycznego koordynatora na miejscu, - terminową wypłata wynagrodzeń, - profesjonalną i życzliwą obsługę, - ubezpieczenie oraz składki ZUS, - zakwaterowanie i wyżywienie w domu osoby podopiecznej, - zorganizowany transport z adresu domowego na adres podopiecznych, - bezpieczne i sprawdzone miejsca pracy...
oferty pracy wywieszane są przy kościołach - witam, jakbyście szukały pracy jako pomoc domowa, to często przy kościołach, parafiach wywieszane są ogłoszenia...
Opiekunka do 35 roku życia? - Hej Tak z ciekawości zakładam wątek. Ilekroć jadę do Niemiec, w busikach zawsze spotykam sporo starsze od siebie kobiety...
Pilny wyjazd do pracy bez języka na zastępstwo lub na dłużej - Ze względu na ciężką sytuację finansowa poszukuje pilnie wyjechać do Niemiec .Doświadczenie w opiece nad babcią na wózku 1...
Praca dla piekunki osoby starszej w Niemczech - Hej chciałam was zapytać czy korzystaliście z usług firmy eurocare znalazłam ofertę tej firmy na stronie http://eurocare...