Jechał ktoś z taką firmą jak Proseca? Mam dobrą ofertę od nich, tak dobrą że aż zastanawiające :-) w sumie opinie w internecie same dobre mają, ale lepiej zapytać
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Jechał ktoś z taką firmą jak Proseca? Mam dobrą ofertę od nich, tak dobrą że aż zastanawiające :-) w sumie opinie w internecie same dobre mają, ale lepiej zapytać
Jak sie można nazywać proseca? To dla opiekunek alkoholiczek czy podopiecznych lubiących bąbelki? Rozmowa z opiekunka na miejscu a nie jakas co juz zjechala bo bwdaca na miejscu jest be i z rodzina i najlepiej podopieczna i wszystko wiadomo.
mi się wydaje że to w końcu normalna firma na rynku, jestem po rozmowie z panią Anią, bardzo zadowolona jestem, w końcu normalne podejście. Pojadę z nimi i zdam relacje, na razie wszystko super.
Paloma napisał:
mi się wydaje że to w końcu normalna firma na rynku, jestem po rozmowie z panią Anią, bardzo zadowolona jestem, w końcu normalne podejście. Pojadę z nimi i zdam relacje, na razie wszystko super.
Ja jeszcze nie widziałem nienormalnego podejścia pracownic biurowych. Spytałaś się, ile godzin tygodniowo masz pracować????
copyfield napisał:
Paloma napisał:
Ja jeszcze nie widziałem nienormalnego podejścia pracownic biurowych. Spytałaś się, ile godzin tygodniowo masz pracować????
Copy. Ja widzialam 😂w promedice
Sprawa jest zasadniczo prosta.
1.Podejscie normalne jest jak rekrutuje cie do pracy i jak tyrasz za 700-900 najlepiej przy dwójce , nie skarżac się oczywiscie.
2. Podejście nienormalne jak cos nie gra i zadzwonisz pierszy raz do biura.
3. Podejscie zerowe , czyli dzwonisz drugi raz, biuro oraz koordynator maja cię gdzieś i przestaja odbierac telefony. Wtedy kończy sie podejscie a zaczynaja podchody
barbara.b napisał:
copyfield napisał:
Paloma napisał:
Copy. Ja widzialam 😂w promedice
mobilna napisał:
Sprawa jest zasadniczo prosta.
1.Podejscie normalne jest jak rekrutuje cie do pracy i jak tyrasz za 700-900 najlepiej przy dwójce , nie skarżac się oczywiscie.
2. Podejście nienormalne jak cos nie gra i zadzwonisz pierszy raz do biura.
3. Podejscie zerowe , czyli dzwonisz drugi raz, biuro oraz koordynator maja cię gdzieś i przestaja odbierac telefony. Wtedy kończy sie podejscie a zaczynaja podchody
700-900??! O matko kto za tyle robi?
Moje "normalnie" to na tle tej wypowiedzi wypada bardziej jak "super"
Witam ja mogę polecić CI firmę http://betreuerin.com.pl bardzo miła szefowa, warunki pracy również. Wiem bo byłam z nimi 3 razy i za każdym razem jest ok.
Witam niestety tej nie znam ale znam sprawdzoną firmę http://ps24.net.pl/opiekunka-osob-starszych-niemcy na której sie nie zawiedziesz
nie słyszałam, jeżdżę z medipe od lat i przyznam szczerze nie szukam innych agencji, jestem zadowolona z współpracy.
katarzyna.r napisał:
nie słyszałam, jeżdżę z medipe od lat i przyznam szczerze nie szukam innych agencji, jestem zadowolona z współpracy.
A więc tak naprawdę chodziło Ci koleżanko o zareklamowanie medipii?
Oj Boże, widzisz i nie grzmisz!
katarzyna.r napisał:
A od ilu lat z nimi jeździsz?
nie, nie chodziło mi o to absolutnie, ale każdy może interpretować jak chce . No prawie cztery lata... czas leci
Współpracuję z Firmą Meavita24, mają biuro w Bydgoszczy, kontakt z pracownikami ok. W sytuacji gdy potrzebowałam pomocy zadzwoniłam wieczorem i uzyskałam pomoc, w umowie napisane jest, że pieniążki powinny być do 14 ale zawsze są wcześniej nieraz nawet o 2 tygodnie. Opis zlecenia, który uzyskałam z firmy zgadzał się z stanem faktycznym. Jeśli w przyszłości moja współpraca z tą firmą będzie wyglądała tak samo to chętnie będę wyjeżdżać i dorabiać sobie do emerytury bo składki odprowadzają od średniej krajowej.
Skoro to nowość mało znana to bym się jeszcze wstrzymała, zobaczyła jak sobie radzą i poradziła się większej ilości osób. ja na razie mogę ci poradzić procare24, to był mój pierwszy wyjazd z nimi i jestem zadowolona.
jestem nowa na forum, ale mam wrażenie,że w tym wątku są same reklamy..jakoś mało wiarygodnie to wszystko brzmi.
Paloma napisał:
barbara.b napisał:
copyfield napisał:
Ja jeszcze nie widziałem nienormalnego podejścia pracownic biurowych. Spytałaś się, ile godzin tygodniowo masz pracować????Copy. Ja widzialam 😂w promedice
moja kolezanka pracowala w promedice i takich historii sie nasluchalam ze wiem, ze mam ich omijac szerokim szerokim łukiem. Maja tak niskie stawki i do tego wymagania ogromne. kolezanka pracowala przy dwoch osobach i miala stawke 900 euro, bo po niemiecku slabo mowila. ale jak miala sie komunikowac po niemiecku jak babcia nieslyszaca a dziadek lezy jak warzywo... noce zarywala i biedna do domu z depresja wrocila i schudla 7 kg. dramat.
A swoja droga w innej firmie dostalam od razu na wejsiu 1170 euro, bo niemiecki ma na poziomie dostatecznym...
PoProstuBasia napisał:
jestem nowa na forum, ale mam wrażenie,że w tym wątku są same reklamy..jakoś mało wiarygodnie to wszystko brzmi.
tez mam takie wrazenie... niestety
Witam wszystkich,poszukuję firmy, która ma wysokie składki zus oraz dobre wynagrodzenia. Możecie coś polecić? pozdrawiam, Ewa
Witam. Zdecydowałam się na wyjazd z agencją. Jednak jest ich tak dużo a nie chcę wyjechać z agencją, która nie została przez nikogo sprawdzona. Zależy mi głównie aby agencja zapewniła mi transport oraz, żeby umowy nie były zbyt skomplikowane do zrozumienia. Czy jest ktoś w stanie mi polecić jakąś agencję? Pozdrawiam, Danusia
Proseca to dziwna firma... Ubezpieczenie z tej firmy nie jest honorowane przez niemiecką służbę zdrowia...
Reklama
MASOVIA CARE - POLECAM FIRMĘ - Uważam, że Masovia Care to bardzo dobra firma. Za sobą mam już wyjazdy, z których jestem zadowolona...
Affordable Live-in Homecare - czy znacie tą firmę ? - Witam, jestem zainteresowana współpracą z firmą Affordable Live-in Homecare w Irlandii i poszukuję opinii na temat tej firmy.
Czym do Szwajcarii najszybciej znacie jakieś połączenia ? - Witam Do Szwajcarii znacie kochane jakieś BUSY ( nie autobusy ) by dojechać szybciej niż 24 H w normalnym ? Tanie linie może ?
Czy znacie jakieś dobre sklep, gdzie mogę kupić używane wózki widłowe? - Szukam czegoś takiego jak tutaj: http://www.promag.pl/Wozki_widlowe,9369.html
znacie jakiegos posrednika co zalatwi sztelle prywatnie? - Pomagam szukac sztelli mojej kolezance. Niestety nie ma dostepu do internetu. 55lat.Niemiecki : komunikatywny, dogada sie ...