Firma pośrednictwa pracy poszukuje opiekunki do starszych osób w Niemczech, okolica Frankfurtu i Gießen. Wszystkich informacji udzielamy pod numerem 00491605540058
Potrzebujesz darmowej porady lub wsparcia innych Opiekunek ? Nie zwlekaj - dołacz do nas !!!
Strony: 1
Firma pośrednictwa pracy poszukuje opiekunki do starszych osób w Niemczech, okolica Frankfurtu i Gießen. Wszystkich informacji udzielamy pod numerem 00491605540058
Nr komorkowy. Nazwa firmy nie podaba. Boicie sie komentarzy opiekunek, ktore was juz rozszyfrowaly?
Firma nazywa sie schwester Emilia 😅 jak mozna wpasc na taka nazwe 😅😅😅😅😅 jakby ja demencyjny dziadek wymyslil.
Reklama
Strony: 1
Zmiana opiekunki w Niemczech - Witajcie. Zbliżają się wakacje. Mam pytanie, czy któraś z opiekunek planuje wakacje? Mogłabym zmienić kogoś na 1 miesiąc, 5 tyg...
Czy warto zatrudniać ludzi w branży hazardowej? - Chcę wyjaśnić jedno pytanie dla siebie. Rekrutuję ludzi do projektu https://gry-hazardowe-za-darmo.com/automaty-online-na-pieniadze/ i zastanawiam się, czy warto zabrać tych, którzy nigdy wcześniej nie pracowali w tej dziedzinie?
Praca opiekunki Niemcy ( cały kraj) - Witam serdecznie Poszukuje opiekunek do osób starszych ,do pracy na terenie całych Niemiec . Poniżej szczegóły oferty ...
Praca opiekunki w Niemczech - Jest tu jakaś kobieta, która była w Niemczech i pracowała jako opiekunka? Potrzebuje na szybko dorobić i oczywiście w Polsce nie jest to możliwe, żeby jakąś sensowną pracę znaleźć więc tak myślę o wyjeździe, ale może właśnie zamiast pracy na jakichś farmach, w sadach czy na polu taka forma opiekunki by mi odpowiadała...
Choroba przeciążeniowa kręgosłupa u opiekunów osób starszych - Praca z osobami starszymi i niepełnosprawnymi wymaga nieustannego wysiłku fizycznego, polegającego na pomocy we wstawaniu, siadaniu, chodzeniu oraz codziennych czynnościach osoby chorej...